Umur Yang Layak?

Bagi menyertai anda perlu bersetuju dengan terma & syarat dan sekurang-kurangnya berumur 18 tahun atau ke atas. Kebanyakkan negara mempunyai peraturan mereka sendiri berkaitan dengan permainan atas talian dan anda perlu memastikan anda menyedari mana-mana peraturan dan mematuhi peraturan mereka.

Bagaimana saya ingin membuat pengeluaran?

Log masuk ke akaun semasa anda, pergi ke menu pengeluaran. Masukan jumlah yang anda ingin keluarkan dan pilih bank akaun anda. Kami akan menggunakan pemindahan segera ke bank akaun anda; anda akan terima dalam masa 10 minit.

Bagaimana saya boleh yakin bahawa keputusan4D888.com akan membayar kami?

Kami bukanlah individu yang memiliki bisnes ini tetapi lebih kepada satu organisasi yang menjalankan pelbagai perniagaan. Kami juga mempunyai pelanggan yang gembira yang telah menerima wang daripada kami tanpa sebarang isu.

Adakah informasi peribadi kami selamat?

Kami akan memastikan bahawa semua butiran maklumat anda selamat sepenuh masa. Kami menggunakan sekuriti keselamatan yang terbaik Secure Socket (SSL 128 bit encryption Standard) dan tersimpan di dalam persekitaran operasi selamat yang membenarkan pelanggan membuat pembayaran secara atas talian lebih selamat berbanding sebelum ini. Kami tidak akan mendedahkan informasi peribadi anda kepada mana-mana parti ketiga.

Lupa kata nama atau kata kunci?

Jika anda lupa kata nama anda, sila hubungi pembantu khidmat pelanggan. Jika anda lupa kata kunci anda, sila pergi ke sini untuk menetapkan semula kata kunci anda.

Apakah mata wang yang digunakan?

MYR – Ringgit Malaysia